Завершується спартакіада серед вузів І-ІІ р. а. Кам`янського регіону, в залік якої входять 12 видів спорту. 25-28 лютого пройшли ігри серед юнацьких волейбольних команд. 

В волейбольних баталіях прийняли участь вісім команд з Кам`янського та колективи з Вільногірська і Ерастівки. Для зручності учасники були поділені на дві підгрупи по 5 команд в кожній. Спочатку матчі були зіграні в підгрупах по коловій системі. Все обійшлося без сюрпризів. Як і передбачали фахівці, з першої підгрупі дальше пройшли волейболісти металургійного коледжу, з другої – медичного коледжу. 

В матчі за третє місце енергетики перемогли команду індустріального коледжу. 

А в фіналі зустрілися переможці минулорічної спартакіади команда металургійного коледжу і срібні призери - волейболісти медичного коледжу.  

На головну зустріч зібралося чимало вболівальників обох команд, які намагалися перекричати один іншого. Допомагала їм і чудова акустика залу культурно-спортивного комплексу "Дніпровець". 

Хто ж стане переможцем, медики чи металурги? Питання залишалося відкритим на протязі двох сетів, гра в яких коливалася як на гойдалках. Та все ж перемогу отримали волейболісти Придніпровського державного металургійного коледжу. Та це й не дивно. Адже більш досвідчені спортсмени-металурги на протязі всього року постійно приймають участь в різних турнірах. І не тільки приймають, а й стають переможцями і призерами. На протязі багатьох років з ними постійно працює один і той же тренер Петро Васильович Гричук. З ним в різні роки команди ставали чотирьохразовими чемпіонами України серед колективів металургійної галузі, шестиразовими переможцями обласних змагань серед кращих команд незалежно від галузі. Останнім досягненням стало перше місце у Всеукраїнському турнірі, присвяченому 130-річчю заснування Дніпровського металургійного комбінату і 87-річчю Дніпропетровської області.

Радість перемоги разом з капітаном команди Іллею Малюком святкували його брат Роман, а також Микола Моргун, Артем Іванов, Ян Підгородецький, Андрій Новоселець, Андрій Станконінець, Гриненко Антон, Дмитро Збаразький, Влад Акимов та Максим Берковський.

В нинішньому навчальному році командам залишилося провести змагання з міні-футболу і аеробіки. Та незалежно від їх результатів вже відомо, що загальну перемогу отримають спортсмени металургійного коледжу. Друге-третє місця залишаються за представниками медичного і технологічного коледжів.

Головний суддя змагань спартакіади Якименко І.І.