На базі Придніпровського державного металургійного коледжу 29 березня відбувся фінал обласних змагань з настільного тенісу в залік спартакіади між вузами I-II рівня акредитації. 

         Замість запланованих дев'яти команд в турнірі виступили спортсмени шести вузів. За нагороди боролися тенісисти трьох вузів з Дніпра, колектив з Кривого Рогу, а також Кам`янські медичний і металургійний коледжі. До складу кожної з команд входять два юнака і одна дівчина. За два тура до закінчення змагань вже були відомі переможець та другий призер: команди Криворізького гірничо електро-механічного коледжу і Кам`янського медколеджу. 

Команда з Кривого Рогу безапеляційний лідер впродовж останнього десятиліття, у них працює тенісна ДЮСШ, в якій йде постійна ротація дуже сильних гравців. На жаль в команді металургійного коледжу сьогодні по різним причинам були відсутні найсильніші тенісисти, як юнак так і дівчина. Звичайно це далося взнаки в боротьбі за призові місця. В результаті металурги стали лише третіми. Приємно здивували дебютанти нинішнього турніру команда медиків.

Неприємним фактом стало те, що обласні змагання могли пройти без нагородження, так як ніхто не представив атрибутику. Довелося господарям змагань з власних резервів вручати грамоти командам-призерам.

Місця, зайняті командами:

1 - Криворізький гірничо електро-механічний коледж 

2 - Кам`янський медичний коледж 

3 - Придніпровський державний металургійний коледж 

4 - Дніпровський політехнічний коледж 

5 - Дніпровський ракетно-космічний коледж

6 - Дніпровський коледж транспортної інфраструктури