Запрошуємо студентів Придніпровського державного металургійного коледжу  взяти участь у соціальній програмі Scholarship.

Головний приз - гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ВНЗ. 

Наразі відкрито 4 номінації: 

27 000 грн. -  https://lukashuk.com.ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.)

17 000 грн. -  https://geospektr-7.com.ua/ru/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.)

35 000 грн. -  https://sweetcv.com/ua/scholarship-2020 (запитання та роботи надсилати на пошту: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.)

18 000 грн. - https://seoquick.com.ua/scholarship-ua/ (запитання та роботи надсилати на пошту: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.)

Участь повністю безкоштовна. Scholarship оплачує навчання в усіх закладах, як приватних, так і державних, а також прагне знайти талановитих молодих спеціалістів.