Фотоальбом

16 травня у міському центральному парку культури та відпочинку відбувся правопросвітницький квест «Я маю право» для студентів вищих навчальних закладів міста, у якому прийняли участь студенти Придніпровського державного металургійного коледжу.

Організаторами виступили співробітники Кам'янського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Долучилися до заходу і місцеві поліцейські. Правоохоронці познайомили студентів з професією поліцейського і продемонстрували спецзасоби, які використовують в своїй повсякденній роботі. Студенти мали змогу приміряли на себе бронежилети, каски і відчули себе справжніми поліцейськими.

Далі учасники квесту розділилися на команди, які в ході гри повинні були пройти сім локацій, в ході яких студенти відповідали на питання. У кожній з команд була локація - поліція. Учасникам потрібно було підтвердити правоохоронцям свої знання про права людини і зняти тематичний соціальний відеоролик.

Квест видався дуже цікавим і насиченим. Після підрахунку балів всі учасники (Лазаренко Владислав, Писаревський Олександр, Авдєєв Ростислав) отримали сертифікати, а переможці – Скаліуш Микита, Аргунов Андрій, Гордієнко Марія - квитки в кіно.

Вітаємо учасників заходу.