Фотоальбом

24 квітня 2018 року Придніпровський державний металургійний коледж святкував своє 88-річчя з дня заснування навчального закладу.

Ця дата означає, що наш коледж розвивається і рухається вперед. Історія становлення Придніпровського державного металургійного коледжу є підсумком роботи досвідчених, мудрих людей, які працювали раніше, працюють зараз, доповнюючи здобутки коледжу в підготовці висококваліфікованих молодших спеціалістів. Протягом усього періоду свого існування заклад  має  знаний в освітянських  колах авторитет та позитивний імідж завдяки значній напруженій і творчій роботі його керівників, педагогічного та студентського колективу, випускників.

Святкова концертна програма «Коледж єднає серця» розпочалася з привітання заступника директора коледжу Дроздової І. В., яка побажала всім присутнім творчої наснаги, нових наукових здобутків і досягнень, збереження та дотримання традицій коледжу, а викладачам — виховувати у молодого покоління почуття патріотизму, любові до нашої країни та традицій рідного краю.

Тепло, зворушливо і по-родинному затишно – саме у такій атмосфері добра й невимушеності відбулася святкова зустріч першокурсників з випускниками минулих років. 

Ведучі концерту Скаліуш Павло та чарівна Цема Анастасія провели гостей сторінками історії та розвитку коледжу. Захід пройшов гучно і весело, програма була доволі насичена і цікава. Кожен виступ вражав глядачів своєю неповторністю та креативністю. Неодноразово зачаровували присутніх своїми виступами студенти І та ІІ курсів: радували піснями як студенти (Дар’я Артикова, Владислав Глазков, Віктор Бунеско, Валерія Лебєдєва, Світлана Печолат та Діана Куркай), так і випускниця коледжу Катерина Матвієнко, а також танцювальним номером (Діана Сіра, Вікторія Романенко, Ісаєв Олександр та Бондаренко Євген).  Всі присутні отримали максимум позитиву, гарний настрій та емоції. Серця повнилися радістю від неперевершених творчих подарунків. Тепла атмосфера під час концерту нагадувала всім родинне свято. А й справді, ми – студенти, викладачі, випускники – справжня сім’я. А коледж – наш рідний дім! 

У ході свята були нагороджені студенти, які беруть активну участь у житті коледжу, учасники художньої самодіяльності та спортивно-масових заходів. Саме вони дарують нам свою творчість, радість і створюють імідж коледжу.Ми з впевненістю можемо сказати, що наші студенти – це майбутнє нації!Ми дякуємо всім, хто приєднався до вітань в цей урочистий день. Майбутнє за нами!

Особлива подяка зав. відділенням І курсу Осаді Зоряні Олександрівні та голові профспілкового комітету студентів коледжу Жиронкіній Аліні Романівні за організацію заходу.