5 березня 2018 року на відділенні І курсу пройшов найочікуваніший конкурс краси, юності та таланту «Міс Весна», присвячений Міжнародному жіночому дню. Захід було організовано та проведено куратором гр. КВ-17-1/9 Дехтяр Оленою Олександрівною з метою культурного та естетичного виховання студентської молоді, розвитку творчої активності студентів, створення умов для самореалізації їх особистості, виявлення їх талантів, смаків та уподобань, виховання почуття успіху та позитивного світосприйняття.

Шість чарівних і творчих студенток різних спеціальностей боролися за право носити корону Міс Весни: Химченко Людмила (гр. МЕПС-17-2/9), Артикова Дар’я та Цема Анастасія (гр. БЕС-17-1/9), Сіра Діана та Романенко Вікторія (гр. М-17-1/9), Дормед Анастасія (гр. КВ-17-1/9).

 

Красуні змагалися  у кількох етапах.

У «Українському дефіле» учасниці продемонстрували красу українських костюмів. Вишиванки, барвисті стрічки та червоні черевички створили незабутній образ справжніх українок. Глядачі вкотре переконалися у неперевершеності українських костюмів.

 

 

1-й конкурс «Візитка» пройшов у вигляді відеопрезентацій. Учасниці підготували відеоролики у яких креативно презентували  себе, свої таланти та вподобання, мрії та плани на майбутнє.   

По-особливому пройшов конкурс «Дизайнерський», під час якого учасниці проявили свою оригінальність та неповторність. Дівчата мали нагоду продемонструвати власну модель, створити унікальний образ з підручних матеріалів та речей. 

 

 

У наступному конкурсі «Коронний номер» глядачі побачили таланти конкурсанток. Кожна з них продемонструвала світ своїх захоплень, виявивши максимум творчості та індивідуальності. Дуже цікаво було спостерігати, як дівчата відкривалися з подачею свого таланту. Адже кожна з них по-своєму талановита. Одна захоплює своїм голосом, інша причаровує оригінальною композицією танцю, хтось  продемонструє акторські здібності, а хтось - здатність читати поезію.

І вже в заключному дефіле учасниці вийшли на сцену у вишуканих вечірніх сукнях. Перед глядачами  були справжні леді -  красиві, жіночні, граційні…  Конкурсантки продемонстрували сукні,  показавши при цьому, наскільки мода є невід'ємною частиною жіночої половини людства, так як   не тільки робить жінок красивими, але й надає їм упевненості в собі, дає можливість виявити особливу жіночу силу привабливості.В цьому конкурсі вельмишановне журі оцінювали красу, грацію дівчат, вміння тримати себе на сцені. 

 

 

Поєднання краси, ніжності і доброти супроводжувало гостей протягом всього конкурсу. Красуні переконали -  кожна з них гідна почесного звання Міс Весна!

Слід згадати за неперевершених ведучих заходу – студентів гр. БЕС-17-1/9 Скаліуша Павла та Пластун Евеліну, які подарували глядачам настрій та чудову атмосферу! 

 

 

Поки всі чекали відповіді на основні питання: «Хто ж вона? Хто найгарніша учасниця конкурсу?» глядачі мали змогу насолодитися новим авторським треком студента гр. ОРМП-17-3/9 Калачника Данила.

 

Також своїм неперевершеним голосом прикрасив свято Бунеско Віктор (гр. М-17-1/9).

 

 

А на завершення заходу гарним музичним дарунком для учасниць та гостей став виступ дуету Куркай Діани (гр. ОРМП-17-2/9) та Глазкова Владислава (гр. ОРМП-16-1/9).

 

 

Після тривалої і складної боротьби за звання найкрасивішої дівчини відділення члени журі визначилися із номінаціями конкурсу.

Артикова Дар’я – «Міс Ніжність»

Химченко Людмила – «Міс Грація»

Романенко Вікторія – «Міс Чарівність»

Цема Анастасія – «Міс глядацьких симпатій»

Дормед Анастасія – «Міс Фантазія»

Як не складно було вибирати кращу серед кращих красунь, все ж Королевою стала одна, найбільш гідна. В результаті перемогу і титул «Міс Весна-2018» отримала найчарівніша студентка відділення І курсу – Сіра Діана.

Вітаємо Діану з перемогою, а всіх інших дівчат і жінок із приходом довгоочікуваної весни. Ми бажаємо нашим красуням і надалі не здаватися! Доводити всьому молодіжному суспільству, що вони найгарніші студентки нашого навчального закладу! Сподіваємося, що наступного року наш конкурс збереже свою особливість і буде таким же незабутнім і яскравим.

Подальших Вам успіхів і перемог!!!