16 лютого 2018 року Кам’янським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з Молодіжною Радою міста та департаментом з гуманітарних питань Кам’янської міської ради було проведено правопросвітницьку гру «Захист прав дитини від незаконного продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

У грі прийняв участь студент Придніпровського державного металургійного коледжу Скаліуш Павло. Під час заходу учасники отримали можливість провести судовий розгляд справи з питання продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

Як зазначив директор Кам’янського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Лисак,  метою заходу було звернути увагу молоді на проблему продажу алкоголю і тютюну неповнолітнім, надати їм не тільки вичерпну інформацію з цього питання, а й правові інструменти, за допомогою яких вони навчаться орієнтуватись у подібних ситуаціях в майбутньому.

На захід були запрошені: старший інспектор ювенальної поліції Кам’янського ВП Омельянова Емілія, психолог системи освіти СЗШ № 25 – Інна Нікітіна, представники громадських організацій міста. Після гри фахівці мали змогу поділитися своїми думками щодо тематики проведеного заходу та поділитися своїм досвідом з даного питання.

Учасники заходу лишились задоволеними, зазначивши, що вони отримали багато корисної інформації, новий цікавий досвід та пам’ятні сертифікати про участь у грі.