Фотоальбом

23 та 26 січня 2018 року в Придніпровському державному металургійному коледжі відбулося навчання педагогічних працівників та технічного персоналу з охорони праці, безпеки життєдіяльності за темою «Надання першої домедичної допомоги у надзвичайних ситуаціях».

На початку занять інженер з охорони праці А. В. Мальцева ознайомила працівників з нормативно-правовою основою організації роботи з охорони праці учасників навчально-виховного процесу в навчальному закладі.        

Навчання з правил надання першої домедичної допомоги провів майстер виробничого навчання Кам’янських курсів ІІ категорії НМЦ ЦЗ та БЖД Олег Анатолійович Яровий.  Надавати першу домедичну допомогу самому собі навчав викладач «Захисту Вітчизни» ПДМК Олександр Васильович Дорошенко.

Під час навчання працівники коледжу оволоділи методами надання першої допомоги потерпілому при кровотечах, переломах, вивихах, опіках, враженні електричним струмом, запамороченнях та непритомності, при утопленні, теплових ударах, обморожуванні та ін. Також працівники ознайомилися з методикою здійснення потерпілому штучного дихання та непрямого масажу серця і мали змогу отримати практичні навички за цією темою.