26 грудня на новій сцені музично-драматичного театру імені Лесі Українки відбувся новорічний бал-маскарад “Аліса в країні чудес” за підтримки міського голови Білоусова А.Л., організований департаментом з гуманітарних питань Кам'янської міської ради та Молодіжною радою міста.

У заході прийняли участь студенти Придніпровського державного металургійного коледжу та вищих навчальних закладів міста, учні професійно-технічних навчальних закладів та учні загальноосвітніх шкіл.

Привітати молодь з новорічними святами приїхали міський голова Білоусов А. Л., заступник міського голови Мелешко В.В. та депутат міської ради Миршавка С.І..

Міський голова подякував молоді за активну участь і старанну підготовку до заходу, високо оцінивши їх костюмоване вбрання, а також привітав з прийдешнім 2018 роком.

За словами наших студентів, бал-маскарад став для них довгоочікуваною подією. Студенти брали участь у конкурсі на найкращий костюм. Від нашого навчального закладу прийняли участь Максим Сердюк — костюм Джокера та Пластун Евеліна — костюм Пікової дами із кінофільму “Аліса в країні чудес”, також приймали участь у театральних постановах, танцювали та заряджались позитивними емоціями і новими враженнями. Найбільш всього молоді сподобалась «срібна» дискотека.

Наприкінці заходу учасників чекав подарунок від міського голови — святковий феєрверк.