Фотоальбом 

19 грудня у тенісній залі коледжу відбувся Всеукраїнський турнір з настільного тенісу пам'яті С.М.Лясоти.

Турнір з настільного тенісу у коледжі проводиться вже 9 років. 28 грудня 2012 року пішов з життя директор нашого коледжу Станіслав Миколайович Лясота, за підтримки та безпосередньої участі якого і був заснований відкритий Всеукраїнський турнір з настільного тенісу. Станіслав Миколайович очолював наш навчальний заклад протягом 36 років. Цього дня до пам'ятника С.М. Лясоти були покладені квіти від учасників та гостей турніру.

На церемонії відкриття турніру були присутні: Почесний громадянин міста Шевченко Леонід Васильович; представник департаменту молоді та спорту міськвиконкому Кагадій Інна Іванівна;  ветеран спорту, військовий інженер з експлуатації залізниць, який  присвятив 65 років життя настільному тенісу - Туранов Володимир.

На честь відкриття турніру Державний прапор України підняли випускники коледжу, чемпіони міста, призери обласних змагань, призери спартакіади України серед студентів ВНЗ І - ІІ рівня акредитації металургійної та гірничодобувної промисловості Троцко Руслан і Загорулько Олена.

Гарним подарунком учасникам та присутнім став виступ чарівних дівчат ансамблю «Дніпро».

Призери турніру

1-й день змагань 18 грудня.

   Дівчата:

І місце – Загорулько Олена

ІІ місце – Гула Тетяна

ІІІ місце – Печолат Світлана

   Юнаки:

І місце – Троцко Руслан

ІІ місце – Король Іван

ІІІ місце – Леоненко Віталій

 

2-й день змагань 19 грудня.

   Жінки:

І місце – Стефанюк Ольга

ІІ місце – Стефанюк Аліна

ІІІ місце – Загорулько Олена

   Чоловіки:

І місце – Чернямський Андрій

ІІ місце – Хитров Віталій

ІІІ місце – Колесник Юрій